De LWL Extra  vlizotrap is een 3-delige inklapbare trap met een houten ladder en geïsoleerd luik. Door de twee handgrepen en het speciale mechanisme met gasdrukveer, wordt het in-en uitklappen van de ladderdelen vergemakkelijkt. Dit zorgt voor een grotere veiligheid en gebruikscomfort.

De bak van de vlizotrappen is gemaakt van grenenhout. Aan de binnenzijde van de bak is een speciale afdichting geplaatst, die in geval van een gesloten luik voor een perfecte dichting van de gehele bak zorgt.
Het unieke ontwerp laat het toe om afdeklatten snel en gemakkelijk aan de onderzijde van de bak te monteren.
De ingefreesde groeven maken de treden slipvast en beveiligen tegen vallen. De groeven vergemakkelijken het traplopen.
De LWL Extra  vlizotrappen zijn voorzien van beschermdoppen , twee metalen handgrepen en een zolderluik afgewerkt met wit hardboard.
Fakro vlizotrappen hebben een garantie van 3 jaar.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Eenvoudige montage, dankzij het handige bevestigingssysteem kan de vlizotrap in veel gevallen makkelijk door één persoon geïnstalleerd worden. Alle vlizotrappen kunnen met gemak gemonteerd worden en de ladderhoogte is eenvoudig aan te passen. Onze vlizotrappen worden volledig afgemonteerd bij u aan huis geleverd. Extra voorbereidende installatiewerkzaamheden zijn dus niet nodig.
Advies is om tijdens de montage gebruik te maken van LXK montagehoeken.
Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor technische ondersteuning tijdens de montage.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.